Kompletan financijski coaching

(25 recenzije korisnika)

147 

Kompletan financijski coaching uključuje:

– Prikupljanje i analizu vaše financijske “krvne slike”: imovina, dugovi, prihodi, rashodi
– Izradu prezentacije u kojoj analiziram vaše trenutno stanje, ciljeve, daljnje korake itd.
– Sastanak preko videopoziva (90 min) na kojem prolazimo prezentaciju te imamo dijalog o navedenim temama, uz vaša dodatna pitanja
– Slanje prezentacije te popratnih materijala mailom
– Follow-up sastanak (30 min) u kojem pričamo o preprekama na koje ste naišli, odgovaramo na ostala pitanja itd.
– Komunikaciju mailom za ostala kraća pitanja između sastanaka

Pročitaj više o financijskom coachingu ovdje. Ako imate pitanja, javite mi se klikom na kontakt ili na toni@tonivitali.com

Navedena cijena uključuje PDV.

Napomena: financijski coaching je isključivo edukacija, a ne profesionalni financijski ni investicijski savjet.

 

Kategorija:

25 recenzija za Kompletan financijski coaching

 1. Klara

  Iako imam relativno dosta znanja i dugogodisnjeg iskustva u investiranju, coaching s Tonijem mi je otvorio oci u nekim bitnim stvarima. Dobila sam vise korisnih i konkretnih savjeta i krecem odmah s primjenom. Inace, Tonijev blog mi je jedan od najdrazih blogova u zivotu. Tako da defnitivno preporucujem financijski coaching i manje i vise iskusnima u investiranju.

 2. M

  Neko vrijeme sam istraživao svijet financija i investiranja, no bez konkretnog plana, odlučio sam se javiti Toniju kako bi napokon započeo nešto konkretno što se tiče investiranja. Toni je stručno i entuzijastično odgovorio na sva moja pitanja, upotpunio moja znanje, i pomoću njega sam napokon postavio ciljeve i krenuo sa osobnim investiranjem.

 3. Svaka Preporuka! (Potvrđen vlasnik)

  Toni je izuzetan coach. Na njegov blog Škrti otočanin sam naišao na internetu kao prvi hit kad sam za pretragu ukucao “ETF za početnike”.

  Ubrzo posle detaljnog isčitavanja bloga odlučio sam da ga kontaktiram za Kompletan finansijki coaching.

  Njegov pristup je profesionalan, izuzetno sistematičan, koncizan. Preporučujem svima koji imaju nedoumice kako da počnu sa ulaganjima za “malog čovika”.

 4. 👍

  Jako sam zadovoljna! Coaching je i više nego ispunio moja očekivanja. Tonijev pristup je profesionalan, sistematičan i individualan. Osjeti se da baš voli to raditi i da želi pomoći.
  Sviđa mi se što iako su u fokusu financije, on ne izgubi iz vida životne prioritete kao što su npr zdravlje i obrazovanje.
  Uz to Sktri Otočanin je vrlo velikodušan, potrudi se, istraži i pripremi odgovore na specifična pitanja koja su u mom slučaju malo probila vrijeme predviđeno za edukaciju.
  Toni puno ti hvala, radiš stvarno dobar posao i veselim se nastavku suradnje 🙂

 5. Diana i Denis

  Svaka pohvala za informacije koje smo dobili od Tonija na temu osobnih financija i dugoročnog investiranja u ETFove. Svakako smo se dobro pripremili uz besplatne i lako dostupne informacije na njegovom blogu i uživali u nadogradi kroz personaliziranu radionicu. Toni nam je pomogao da šire pogledamo na temu osobnih financija i naših želja i mogućnosti kroz kratkoročne, srednje i dugoročne životne i financijske ciljeve. Od ove godine i mi ćemo kreirati ETF portfelj za nas i dijete i vjerujem da ćemo kroz 15, 20 godina bit sretni s ovogodišnjom financijskom odlukom. Toni je uvijek dostupan za pitanja i dijeljenje informacija i to je super! Drago nam je da smo se upoznali 🙂

 6. Mateo (Potvrđen vlasnik)

  Ovo je definitinvo bila odlična investicija 🙂

  Prošili smo razne teme vezane za finacije. Toni je na super i prisutpačan način objasnio sve stvari koje su me zanimale, a i upoznao s nekim novim.

 7. Marko (Potvrđen vlasnik)

  Toni je precizan i detaljan – dobro “skenira” trenutno stanje, i daje svoj prijedlog uz prethodno educiranje o svakoj pojedinoj opciji.

 8. Matej

  Izuzetno ugodna i profesionalna osoba uz koju mi je vrijeme provedeno na coachingu proletilo.
  Više je to bio ugodan razgovor u kojem jako puno naučiš nego nekakvo suhoparno predavanje.
  Svakako preporučujem svima kojima fali onaj zadnji korak prije ulaganja jer s Tonijem shvatiš da to nije nikakav bauk i da mali čovjek isto može krenuti s ulaganjem.

 9. Monika

  Toni je super coach, vrlo pristupačan i posvećen klijentu, zaista ima individualizirani pristup: argumentirano, uvažavajuće i ohrabrujuće. Korisno za početno snalaženje u osobnim financijama, kao i orijentaciju u investiranju i kreiranju dobrih temelja za planove u daljoj budućnosti. Dodala bih još da je vrlo profesionalan, konkretan i poticajan, ali i opušten i daleko od bilo kakve nametljivosti; s više strana vrlo vrlo korisno ulaganje!

 10. Frano

  Čitanje blogova i samostalna edukacija pomažu, ali tek nakon Tonijevog coachinga sam dobio osjećaj da se mogu samostalno upustit u investiranje. Sve što nije jasno strpljivo objasni na laiku razumljiv način, a uz to i potiče na aktivno sudjelovanje u coachingu uz profesionalan i odgovoran odnos prema klijentu.

  Najbolja investicija (hehe) u zadnje vrijeme!

 11. Ivana (Potvrđen vlasnik)

  Toni sa svojim pristupom temi pojednostavljuje i demistificira financijske pojmove što je danas apsolutno nužno za sve nas bez financijskog backgrounda. Ujedno, činjenica da ni sam ne dolazi iz svijeta financija mu je prednost jer se lako prilagodi stupnju znanja i razumijevanja pojedinca. Osim toga, njegov blog je jako dobar uvod u svijet ulaganja i pregled svega onoga što je nužno znati pa sam čitanjem njegovoga bloga i došla do njega. Svima koji žele imati bolje razumijevanje i veću kontrolu nad svojim financijama, svakako sugeriram da se jave Toniju. Moj pozitivan dojam dodatno je učvrstio i time što s vama dijeli svoje znanje na vrlo odgovoran način imajući na umu nužnost da sami donosite informirane odluke o vašim financijama, ugodan je i pristupačan u razgovoru i je uvijek dostupan i za dodatna pitanja! Velika preporuka!

 12. Ivan (Potvrđen vlasnik)

  Ako imate nesto viska love – ili cak i ako nemate, ali shvacate vaznost gradjenja bogatstva i investiranja u buducnost – odmah bookirajte ovaj coaching sa Tonijem.

  Vjerujte mi, kao nekome tko nema nikakvog pojma o investiranju, ETFovima, i osnovnim financijskim pojmovima, ovaj coaching mi je otvorio oci.

  Toni je ne samom maksimalni profesionalac, nego i covijek s kojim je vrlo ugodno razgovarati. Pristupio je mom smusenom finacijskom stanju individualno, bez osude i pametovanja i sa dobrim savjetom me doveo na put prema financijskoj zrelosti.

  Par dana nakon trening sam poceo graditi crni fond, prioritiziram zatvaranje dugovanja, i imam otvoren brokerski racun preko kojega sam kupio prve dionice. Da mi je netko rekao prosle godine da ce to biti tako, rekao bi mu da je lud.

  Uglavnom, ako ja mogu doci do te tocke uz Tonijev savjet, mozes i ti!

 13. Vesna

  Tonijev blog čitam od samog početka i slušam ga u raznim webinarima tako da je individualni coaching bio logičan nastavak mojeg istraživanja i učenja na temu osobnih financija. Toni je zaista izuzetno pristupačan, simpatičan i na jednostavan način prezentira naizgled komplicirane stvari. Tih sat vremena (koji su se odužili :)) dalo mi je tri bitne stvari:
  1. na jednom mjestu sam, kroz grafove, stekla uvid u stanje svojih imovinskih klasa (što si, iskreno, nikada ne bih sama napravila)
  2. potvrdu da sam na dobrom putu
  3. konkretne i praktične informacije o daljnjem investiranju što mi je uštedjelo more vremena za čitanje i istraživanje

  Bez obzira što je tek početak, uvjerena sam da mi je ovo najbolje uložen novac u ovoj godini i svakako preporučam!

 14. Antonia

  Coaching je bio super. Sviđa mi se preglednost prezentacije, sistematičan sadržaj i Tonijeva objektivnost i neutralan stav, ali i pokoji savjet iz vlastite perspektive.
  Ono što daje prednost coachingu je to što s jedne strane daje znanje (jasno i jednostavno objašnjava pojmove i način funkcioniranja stvari), a s druge strane osobi približi njezino financijsko stanje da svatko sam može vidjeti gdje je i što i kako želi dalje.

  Ako želite krenuti u akciju, posložiti si stvari – a ne znate od kud krenuti, ovo je prava odskočna daska 🙂

 15. Maruška

  Već neko vrijeme pratim Tonija na društvenim mrežama i rado slušam njegove webinare i ostale emisije na youtube. Za coaching sam se odlučila jer sam trebala individualan pristup mojim osobnim financijama i nekoga tko će objektivno sagledati dobre i loše strane u vezi istih. Nakon što sam ispunila upitnik iz kojeg sam odmah vidjela da je Tonijev coaching “prava stvar” za mene, odredili smo termin susreta koji je doista ispunio moja očekivanja. Toni je vrlo precizno sagledao moju fin. situaciju koju smo detaljno kometirali te mi dao realne i ostvarive savjete za odgovorno upravljanje financijama. Ovaj coaching je pogođen za sve one koji ne žele nasjedati na konzumerizam i potrošačko društvo bez ikakvog cilja i svrhe i za sve one koji žele upravljati financijama dugoročno na odgovoran i smislen način. Meni je važno educirati se i prenositi stečena znanja na djecu jer je to ono što danas mladima nedostaje u redovnom obrazovanju. Svi oni koji žele steći bazična znanja o investiranju bez previše kompliciranja će to pronaći u ovom coachingu.
  Toni mi je puno pomogao na tom putu, i nadam se da ćemo se još družiti 🙂

 16. Marin

  Redovito sam čitao blog od samih početaka i bio oduševljen što na jednom mjestu mogu pronaći toliko korisnih informacija. Zahvaljujući blogu Toni je svim čitateljima uštedio mnogo vremena jer je obradio veliki broj zanimljivih tema za sve koji bi željeli početi sa ulaganjem i postići nekakvu financijsku neovisnost.
  Kada sam na Instagramu vidio objavu o individualnom coachingu odmah sam mu se javio jer uz sve dostupne informacije opet smo svi različiti, imamo različite ciljeve i ne krećemo s iste točke. Na satu coachinga Toni se stvarno potrudio da prođemo šta više, da dobije šta više informacija i da mi pokuša pomoći da krenem investirati. Definitivno preporučam svakome koga investiranje zanima a nije siguran gdje i kako da počne da se javi za individualni coaching jer sigurno nećete požaliti. Vjerojatno će vam se ispostaviti kao najbolja prva investicija

 17. Osvrt (Potvrđen vlasnik)

  Nakon ne puno razmišljanja odlučio sam uzeti Toniev kompletni financijski coaching, imao sam sitnih problema kod uplate, ali je Toni to maksimalno profesionalno i korektno odradio. Toni mi je pomogao postaviti temelje za investiranje i rukovanje novcem te mi je samo potvrdio put kojim sam već krenuo. Jako transparentno, ažuran na upite sve preporuke.

 18. Monika Tomljenović (Potvrđen vlasnik)

  Toni je jedna pouzdana i draga osoba koja stoji čvrsto na zemlji, realan je i ne prodaje “priču” o uspjehu ni obogaćenju preko noći. Njegov način razmišljanja i životni stil odražavaju njegove financijske savjete, on živi ono što drugima govori i to me odmah kupilo. Pomogao mi je da se riješim straha i demistificirao ulaganje za koje sam dosad mislila da je branša koja pripada isključivo stručnjacima. Stoji na usluzi na svako pitanje, ažurno i detaljno odgovara na mailove. Dala bih mu 10 zvjezdica, 5 je premalo 🙂

 19. Boris (Potvrđen vlasnik)

  Za Tonia sam dobio dvije usmene preporuke nakon koji sam se odlučio za “Kompletan financijski coaching”. Odradili smo coaching bazirajući se više na investiranju, zaštiti vrijednosti novca i koliko je moguće osiguranju lagodnijoj starosti što si bile neke moje smjernice.

  Toni, hvala ti na ovom novom svijetu (svijetu investiranja) u koji si me na tako lagan, jednostavan, a nadasve profesionalana i ugodan način uveo 😊.

  Ako vam je stalo do vaše budućnosi, onda je Toni ono što vi trebate

 20. Davor (Potvrđen vlasnik)

  Moje istraživanje svijeta financija krenulo je putem Reddita gdje sam i naišao na Tonija i njegov blog. Odmah me privukao stil pisanja i jednostavnost objašnjavanja pa je odluka o financijskom coachingu bila logična. Iako sam pročitao većinu njegovih postova, a i puno sličnih blogova, taj korak same odluke o odabiru brokera i prve investicije je bio najteži, tzv. paraliza analize koja se mnogima dogodi.

  Nakon razgovora s Tonijem sve te informacije su sjele na svoje mjesto, Toni mi je pojasnio sve dodatne finese i pružio veliku količinu važnih informacije koje bi inače zahtijevale mnogo vremena i istraživanja te naposljetku možda još više produbile nesigurnost i odgađale trenutak prve investicije.

  Tonijev pristup coachingu je vrlo profesionalan i jako brzo odgovara na sva dodatna pitanja koja se eventualno naknadno pojave.

  Od mene samo riječi hvale i preporuka svakome tko želi naučiti više o osobnim financijama, ulaganju i odgovornosti za vlastitu budućnost.

 21. Martin

  Misliš da nešto znaš o upravljanju novcem a onda dođeš kod ovog čovjeka i shvatiš da nije baš tako. Vrlo sistematičan, pragmatičan i što je najvažnije pitak način prenošenja znanja koji može imati ogroman utjecaj na pogled a onda i na upravljanje vlastitim kapitalom. Bez daljnjeg, preporučam svakome 🙂

 22. Antun (Potvrđen vlasnik)

  Otkad sam počeo raditi, ušao sam u svijet osobnih financija. Tijekom zadnjih 4-5 godina čitao sam knjige, blogove i slušao podcaste koji govore o ETF-ovima, budžetiranju i važnosti investiranja. Istovremeno sam bio frustriran time što nigdje nisam mogao čitati o konkretnim alatima i fondovima u koje bih mogao investirati. Iz tog razloga, ulaganje u coaching kod Tonija bilo mi je pun pogodak. Čovjek mi je u jednom sastanku pojasnio sve što mi je bilo nejasno i pokazao konkretne korake, platforme i fondove u koje mogu investirati i napraviti svoje prve korake. Kod Tonija nema bulšitanja i prodavanja magle – čovjek super objašnjava i daje konkretne informacije i korake koje možeš upotrijebiti doslovno iste minute.

 23. Milesevic Dino (Potvrđen vlasnik)

  Odradjen coaching.
  Iz straha kojeg sam imao od prvog susreta,sada se to prelilo u samopouzdanje,zahvaljujuci Toniju. Definitivno cu ostati uz njega i ulagati u sebe preko njega. Hvala ti Toni na svemu,otvorio si oci meni a i mojim buducim narastajima,jer ce tvoje znanje nastaviti da se siri kroz generacije. Hvalaaaa

 24. Andrea

  Uz Tonijeve informacije i savjete jedva čekam početi dalje istraživati i veselim se svom prvom ulaganju te našem idućem sastanku! Odličan coaching stil, jednostavno objašnjeno, sve teme koje me interesiraju smo prošli zajedno i dobila sam smjernice u kojem pravcu nastaviti.

 25. Ante

  Nakon godina i godina zabušavanja sad napokon imam konkretne korake i osjecaj da radim sve u mojoj moći glede financija. Toni mi je na jednostavan način objasnio sve sto moram znati.

  Prošli smo sve, od osnove osnova, do kompleksnijih stvari.

  Nakon coachinga s Tonijem prebacia sam se u A kategoriju mirovinskog stupa, otvorio brokerski račun i mislim da znam sve sto tribam znati glede trečeg mirovinskog stupa i investiranja opčenito.
  MIslim da je ovo daleko največa vrijednost ovog coachinga, što sam nakon godina istraživanja, čitanja i ruminiranja napokon krenuo investirati.

  100 % preporučam.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)