Kompletan financijski coaching

(10 recenzije korisnika)

140 

Kompletan financijski coaching uključuje:

– Prikupljanje i analizu vaše financijske “krvne slike”: imovina, dugovi, prihodi, rashodi
– Izradu prezentacije u kojoj analiziram vaše trenutno stanje, ciljeve, daljnje korake itd.
– Sastanak preko videopoziva (60 min) na kojem prolazimo prezentaciju te imamo dijalog o navedenim temama, uz vaša dodatna pitanja
– Slanje prezentacije te popratnih materijala mailom
– Follow-up sastanak (30 min) u kojem pričamo o preprekama na koje ste naišli, odgovaramo na ostala pitanja itd.
– Komunikaciju mailom za ostala kraća pitanja između sastanaka

Pročitaj više o financijskom coachingu ovdje. Ako imate pitanja, javite mi se klikom na kontakt ili na toni@tonivitali.com
Napomena: financijski coaching je isključivo edukacija, a ne profesionalni financijski ni investicijski savjet.

Cijena je 112 EUR + PDV (140 EUR). Poseban popust od 32% (flash sale) samo 14.01.2023.! (od 00:00 do 23:59)

Kategorija:

10 recenzija za Kompletan financijski coaching

 1. Ante

  Nakon godina i godina zabušavanja sad napokon imam konkretne korake i osjecaj da radim sve u mojoj moći glede financija. Toni mi je na jednostavan način objasnio sve sto moram znati.

  Prošli smo sve, od osnove osnova, do kompleksnijih stvari.

  Nakon coachinga s Tonijem prebacia sam se u A kategoriju mirovinskog stupa, otvorio brokerski račun i mislim da znam sve sto tribam znati glede trečeg mirovinskog stupa i investiranja opčenito.
  MIslim da je ovo daleko največa vrijednost ovog coachinga, što sam nakon godina istraživanja, čitanja i ruminiranja napokon krenuo investirati.

  100 % preporučam.

 2. Andrea

  Uz Tonijeve informacije i savjete jedva čekam početi dalje istraživati i veselim se svom prvom ulaganju te našem idućem sastanku! Odličan coaching stil, jednostavno objašnjeno, sve teme koje me interesiraju smo prošli zajedno i dobila sam smjernice u kojem pravcu nastaviti.

 3. Milesevic Dino (Potvrđen vlasnik)

  Odradjen coaching.
  Iz straha kojeg sam imao od prvog susreta,sada se to prelilo u samopouzdanje,zahvaljujuci Toniju. Definitivno cu ostati uz njega i ulagati u sebe preko njega. Hvala ti Toni na svemu,otvorio si oci meni a i mojim buducim narastajima,jer ce tvoje znanje nastaviti da se siri kroz generacije. Hvalaaaa

 4. Antun (Potvrđen vlasnik)

  Otkad sam počeo raditi, ušao sam u svijet osobnih financija. Tijekom zadnjih 4-5 godina čitao sam knjige, blogove i slušao podcaste koji govore o ETF-ovima, budžetiranju i važnosti investiranja. Istovremeno sam bio frustriran time što nigdje nisam mogao čitati o konkretnim alatima i fondovima u koje bih mogao investirati. Iz tog razloga, ulaganje u coaching kod Tonija bilo mi je pun pogodak. Čovjek mi je u jednom sastanku pojasnio sve što mi je bilo nejasno i pokazao konkretne korake, platforme i fondove u koje mogu investirati i napraviti svoje prve korake. Kod Tonija nema bulšitanja i prodavanja magle – čovjek super objašnjava i daje konkretne informacije i korake koje možeš upotrijebiti doslovno iste minute.

 5. Martin

  Misliš da nešto znaš o upravljanju novcem a onda dođeš kod ovog čovjeka i shvatiš da nije baš tako. Vrlo sistematičan, pragmatičan i što je najvažnije pitak način prenošenja znanja koji može imati ogroman utjecaj na pogled a onda i na upravljanje vlastitim kapitalom. Bez daljnjeg, preporučam svakome 🙂

 6. Davor (Potvrđen vlasnik)

  Moje istraživanje svijeta financija krenulo je putem Reddita gdje sam i naišao na Tonija i njegov blog. Odmah me privukao stil pisanja i jednostavnost objašnjavanja pa je odluka o financijskom coachingu bila logična. Iako sam pročitao većinu njegovih postova, a i puno sličnih blogova, taj korak same odluke o odabiru brokera i prve investicije je bio najteži, tzv. paraliza analize koja se mnogima dogodi.

  Nakon razgovora s Tonijem sve te informacije su sjele na svoje mjesto, Toni mi je pojasnio sve dodatne finese i pružio veliku količinu važnih informacije koje bi inače zahtijevale mnogo vremena i istraživanja te naposljetku možda još više produbile nesigurnost i odgađale trenutak prve investicije.

  Tonijev pristup coachingu je vrlo profesionalan i jako brzo odgovara na sva dodatna pitanja koja se eventualno naknadno pojave.

  Od mene samo riječi hvale i preporuka svakome tko želi naučiti više o osobnim financijama, ulaganju i odgovornosti za vlastitu budućnost.

 7. Boris (Potvrđen vlasnik)

  Za Tonia sam dobio dvije usmene preporuke nakon koji sam se odlučio za “Kompletan financijski coaching”. Odradili smo coaching bazirajući se više na investiranju, zaštiti vrijednosti novca i koliko je moguće osiguranju lagodnijoj starosti što si bile neke moje smjernice.

  Toni, hvala ti na ovom novom svijetu (svijetu investiranja) u koji si me na tako lagan, jednostavan, a nadasve profesionalana i ugodan način uveo 😊.

  Ako vam je stalo do vaše budućnosi, onda je Toni ono što vi trebate

 8. Monika Tomljenović (Potvrđen vlasnik)

  Toni je jedna pouzdana i draga osoba koja stoji čvrsto na zemlji, realan je i ne prodaje “priču” o uspjehu ni obogaćenju preko noći. Njegov način razmišljanja i životni stil odražavaju njegove financijske savjete, on živi ono što drugima govori i to me odmah kupilo. Pomogao mi je da se riješim straha i demistificirao ulaganje za koje sam dosad mislila da je branša koja pripada isključivo stručnjacima. Stoji na usluzi na svako pitanje, ažurno i detaljno odgovara na mailove. Dala bih mu 10 zvjezdica, 5 je premalo 🙂

 9. Osvrt (Potvrđen vlasnik)

  Nakon ne puno razmišljanja odlučio sam uzeti Toniev kompletni financijski coaching, imao sam sitnih problema kod uplate, ali je Toni to maksimalno profesionalno i korektno odradio. Toni mi je pomogao postaviti temelje za investiranje i rukovanje novcem te mi je samo potvrdio put kojim sam već krenuo. Jako transparentno, ažuran na upite sve preporuke.

 10. Marin

  Redovito sam čitao blog od samih početaka i bio oduševljen što na jednom mjestu mogu pronaći toliko korisnih informacija. Zahvaljujući blogu Toni je svim čitateljima uštedio mnogo vremena jer je obradio veliki broj zanimljivih tema za sve koji bi željeli početi sa ulaganjem i postići nekakvu financijsku neovisnost.
  Kada sam na Instagramu vidio objavu o individualnom coachingu odmah sam mu se javio jer uz sve dostupne informacije opet smo svi različiti, imamo različite ciljeve i ne krećemo s iste točke. Na satu coachinga Toni se stvarno potrudio da prođemo šta više, da dobije šta više informacija i da mi pokuša pomoći da krenem investirati. Definitivno preporučam svakome koga investiranje zanima a nije siguran gdje i kako da počne da se javi za individualni coaching jer sigurno nećete požaliti. Vjerojatno će vam se ispostaviti kao najbolja prva investicija

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)