Financijski coaching (30 min)

(6 recenzije korisnika)

35 

Ako trebate odgovore na konkretna pitanja koja vas muče iz svijeta osobnih financija, rezervirajte 30 min financijskog coachinga.

Cijena je 28 EUR + PDV (35 EUR) za 30 minuta.

Više o financijskom coachingu pročitajte ovdje ili mi se javite s pitanjima na toni@tonivitali.com

Napomena: financijski coaching je isključivo edukacija, a ne financijski ili investicijski savjet.

Kategorija:

6 recenzija za Financijski coaching (30 min)

 1. Karlo

  Imao sam brdo pitanja, ali Toni ih je uspio sve odgovoriti u vremenskom periodu s dovoljno informacija da lagano shvatim u čemu je riječ. Jako informativan i ugodan razgovor.

  Sve preporuke.

 2. Dragica

  Strpljiv, ugodan sugovornik, lako se postavlja u situaciju sugovornika. Povjerenje razvija realnim pristupom i znanjem koje rado dijeli. Zahvalna sam što sam ga upoznala i definitivno ću mu se obratiti opet za savjet.

 3. Mario

  Toni je odlican financijski strucnjak koji je pun znanje i govori jednostavnim jezikom tako da je i pocetniku moguce razumjeti glavne pojmove. Sve preporuke

 4. Tina

  Početno povjerenje u Tonija sam stekla kroz njegov sadržaj na blogu. Dogovor oko termina za financijski coaching je bio vrlo jednostavan. Imala sam nekoliko pitanja na koje mi je Toni dao potrebne informacije, a pri tome mi je razrješio neke nedoumice koje su me kočile da započnem s investiranjem. Razgovor je protekao u opuštenoj i ohrabrujućoj atmosferi.
  Svakako preporučujem coaching s Tonijem svima koji imaju neke nejasnoće oko investiranja jer ćete imati priliku da si u jednom razgovoru puno toga razjasnite.

 5. Domagoj

  Izuzetno sam zadovoljan financijskim coachingom!
  Toni je vedra i susretljiva osoba pa je samim time razgovor vrlo ugodan.
  Vidi se da ima jako puno znanja i na sva pitanja daje detaljan odgovor na razumljiv način.
  Svakome tko ima bilo kakva financijska pitanja i nedoumica bih preporučio Tonija!

 6. Maša

  Toni mi je vrhunski i spremno objasnio teoriju koja me zanimala, a na sva konkretna pitanja koja sam imala o tome gdje i kako početi sa ulaganjem mi je jasno dao odgovore i upute. Zahvaljujući njemu naoružana znanjem krećem u investiranje 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)